avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara.Am platit la posta contravaloare unei ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara.Am platit la posta contravaloare unei chitante in ...

Buna seara.Am platit la posta contravaloare unei chitante in care sa gresit la scrierea platitorului,intai prenumele si apoi numele,,Manuela Adam in loc de Adam Manuela".La incarcarea documentelor in sistem mia dat eroare spunand ca nu e valabila ,ca nu se portiveste cu celelalte documente.Ce pot facein conditiile in care suma este de 450 RON.Va multumesc.

Alte discuții în legătură

O chitanta gresita kotelvero kotelvero As dori sa stiu care sunt sansele sa castigam in instanta daca intentam proces la o persoana(client) cu care nu cadem la pace(trebuie sa ne dea diferenta de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu finantele veroveronik75@yah.com veroveronik75@yah.com mia venit acas egxecutare silita sechestru pe bunuri pentru restente la finante 2006 doar ca eu am chitantele la zi inclusiv din 2004 platit casa este pe ... (vezi toată discuția)
Aplicare amenda stb? marc94 marc94 Buna ziua! In timp ce calatoream cu tramvaiul si n am avut la mine cardul de calatorie am fost legitimat de catre controlori,n am avut la mine 50 de lei ca ... (vezi toată discuția)