avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Achizitionare teren cu proprietar 2 firme ! As dori ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Achizitionare teren cu proprietar 2 firme ! As dori cateva sfaturi de la cineva in domeniu. ...

Buna seara ! As dori cateva sfaturi de la cineva in domeniu. Urmeaza sa cumpar un teren intravilan pe care doresc sa construiesc o casa. Am vazut pe cartea funciara a terenului ca proprietari sunt trecuti 2 firme . O firma are cota parte 1/4 si cealalta firma 3/4. Nu am mai cumparat pana acum un teren avand ca proprietari 2 firme. Exista ceva riscuri pe viitor in aceasta situatie? La ce ar trebui sa fiu atenta ? Va multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Buna seara! sunt proprietarul unui teren care jumătate este ... Inseparatio Inseparatio Buna seara! Sunt proprietarul unui teren care jumătate este intravilan, iar cealaltă jumătate este extravilan. Pe terenul intravilan este o casa ... (vezi toată discuția)
Doresc sa cumpar un teren. cum verific daca acesta este intravilan sau extravilan? trinity2012 trinity2012 Buna ziua, As dori sa primesc, va rog, mai multe lamuriri in legatura cu rezolvarea urmatoarei situatii: Doresc sa cumpar un teren intr-o localitate din ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren , mai multi proprietari Aleeex91 Aleeex91 Buna ziua , as dori sa cumpar un teren intravilan , dar am intampinat o problema Pe exstrasul de carte funciara , apare o suprafata totala de 3423 mp si 5 ... (vezi toată discuția)