avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Achizitionare teren cu proprietar 2 firme ! As dori ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Achizitionare teren cu proprietar 2 firme ! As dori cateva sfaturi de la cineva in domeniu. ...

Buna seara ! As dori cateva sfaturi de la cineva in domeniu. Urmeaza sa cumpar un teren intravilan pe care doresc sa construiesc o casa. Am vazut pe cartea funciara a terenului ca proprietari sunt trecuti 2 firme . O firma are cota parte 1/4 si cealalta firma 3/4. Nu am mai cumparat pana acum un teren avand ca proprietari 2 firme. Exista ceva riscuri pe viitor in aceasta situatie? La ce ar trebui sa fiu atenta ? Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 14:51, 20 Ianuarie 2025
persoanele care vor fi imputernicite de firme sa vanda trebuie sa aiba procuri speciale, in forma autentica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pamant vandut fara act de vanzare-cumparare gbaii gbaii Buna ziua, Ma adresez dvs., in speranta ca ma puteti ajuta cu un raspuns. Am aflat de aceasta problema recent si incerc sa o rezolv. In anul 2007, tatal ... (vezi toată discuția)
Vinderea unui teren kaoelena kaoelena buna ziua,as vrea sa vand un teren pe care il am luat prin concesiune dar la care nu am facut cadastru si intabulare.cum as putea sa procedez.,eu sunt plecata ... (vezi toată discuția)
Cadastru, suprafata mai mare czintusioan czintusioan acum 14 ani am cumparat un imobil ,fostul proprietar mia dat schita terenului in forma in care apare in zona de incadrare aterenuluila osuprafata de 2700m iar ... (vezi toată discuția)