avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, Adolescentul (14 ani), cetateal roman, cu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, Adolescentul (14 ani), cetateal roman, cu domiciliul ...

Buna ziua,
Adolescentul (14 ani), cetateal roman, cu domiciliul in Republica Moldova, doreste sa-si faca studiile in Bucuresti. In Bucuresti locuieste fratele sau mai mare (major, angajat). Ce proceduri formale urmeaza de executat pentru ca adolescentul sa poata sa-si faca studiile in Romania, in timp ce parintii vor ramana in RM?
Ultima modificare: Luni, 20 Ianuarie 2025
acte.secretariat, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua! nepoata mea locuieste in germania, iar luna aceasta ... cristinahagiu cristinahagiu Buna ziua! Nepoata mea locuieste in Germania, iar luna aceasta va implini 18 ani. Este nascuta in Republica Moldova si locuieste in Germania, acolo avand ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean strain,olandez ionita1 ionita1 Buna ziua, Societatea X doreste sa angajeze un cetatean strain ,cu cetatenie olandeza,dar care in prezent detine un permis de munca in RM. Care sunt ... (vezi toată discuția)
Înmatriculare auto în republica moldova Mihai0223 Mihai0223 Bună ziua, Va rog sa îmi explicați procedura pentru următoarea situație: Vehicolul înmatriculat în România urmează a fi înmatriculat în Republica ... (vezi toată discuția)