avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Bunica mea a primit de la ANRP o scrisoare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Bunica mea a primit de la ANRP o scrisoare in legatura ...

Buna ziua. Bunica mea a primit de la ANRP o scrisoare in legatura cu dosarul deschis avand ca obiect restituirea unui imobil revendicat, privind finalizarea dosarului. Cei de la ANRP au nevoie de certificatul de mostenitor intocmit in urma decesului strabunicului meu(mentionez ca nu exista, el fiind impuscat in al doilea razboi mondial) sau de negatia privind succesiunea de la notari. Nu avem nici unul din aceste acte, ce ar trebui sa facem sau sa obtinem in continuare, fiind mostenitorii de drept al acestei case care se revendica?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:18, 20 Ianuarie 2025
Buna ziua. Dezbateti mostenirea.
Buna ziua, multumesc pentru raspuns. Cat de greu ar fii sa se dezbata mostenirea, avand in vedere faptul ca nu mai exista proprietatea, ea fiind demolata in perioada comunismului?
Treceți la masa succesorala bunuri mobile,2 lustre o masa și 3 scaune,contează CM obținut...Vedeți ca dacă nu depuneți actele societate prin adresa este posibil sa va fi specificat și un termen de decădere de 120 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmitere drept de mostenire gradul 5 woe woe Buna ziua, Tatal meu impreuna cu alte doua rude au ramas singurii (in viata) mostenitori de grad 4 si revendicatori ai unor bunuri imobile confiscate in ... (vezi toată discuția)
Mostenire strabunicul oana_miruna oana_miruna De curand am aflat de existenta unui act de propietate a lu strabunicul pe 3 suprafete de teren teren. Intrebarea mea este: credeti ca se mai poate intra in ... (vezi toată discuția)
Masuri compensatorii reglementate de legea 165/16.05.2013, completata de legea 103/23.05.2016 fmal fmal Buna ziua. Am o situatie cu un imobil care a fost demolat cu multi ani in urma si pentru care am activ un dosar la ANRP, care momentan este repartizat in ... (vezi toată discuția)