avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua! Prin 2020 am avut un abonament la Orange ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua! Prin 2020 am avut un abonament la Orange care de ...

Bună ziua!
Prin 2020 am avut un abonament la Orange care de prin iulie nu am mai avut posibilitatea să îl plătesc. Cum era de așteptat, pt neachitare am fost preluata de Kruk care în toți acești ani mi-au mai trimis plicuri acasă care nu le-am luat în considerare, dar astăzi am primit un plic de la judecătorie unde InvestCapital m-a dat în judecata pt datoria de la Orange. Întrebarea mea este cum trebuie să procedez mai departe? Din iulie 2020 pana astăzi nu s-a prescris datoria?
Multumesc!
Datoriile nu se prescriu singure, ci se dovedesc in instanta a fi prescrise. Aparati-va in dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie furnizor telefonie best4ady best4ady Am avut un abonament la Orange semnat in 2006 iar prin 2007 sau 2008 am ramas in urma cu plata si nu am mai platit suma de 150 ron. In acesti ani tot am primit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am si eu o intrebare si in acelasi timp o rugaminte ... ADDYBDA ADDYBDA Buna ziua,am si eu o intrebare si in acelasi timp o rugaminte la dumneavoastra,nu am mai platit un abonament de telefonie mobila la orange din 18.03.2019 si ... (vezi toată discuția)
Recuperare debite IonutAlexandru2000 IonutAlexandru2000 In 2014 am luat de la orange Romania un abonament +telefon si am platit doar cateva luni iar Restul de contract nu l-am mai plătit având pe douășpatru de ... (vezi toată discuția)