avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua am avut nefericitul caz și mam răsturnat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua am avut nefericitul caz și mam răsturnat cu mașina. ...

Bună ziua am avut nefericitul caz și mam răsturnat cu mașina. Masina e stricata tare și am vândut-o la cineva pentru programul rabla și din păcate ne stind ce acte necesita pentru acel dosar rabla mia zis sa îi dau toate actele mașini. Dar acuma problema e că nu mai dau de acel om sa pot sa recuperez actele sa o scot de la fiscal sau sa o radiez. Cum trebuie sa procedez sa recuperez actele mulțumesc frumos

Alte discuții în legătură

Bună ziua am avut un accident rutier și eu am vândut masina ... Dorel Pușcă Dorel Pușcă Bună ziua am avut un accident rutier și eu am vândut masina la o persoană care a zis ca o baga la programul rabla și are nevoie de toate actele mașini ... (vezi toată discuția)
Cum e corect? marbit marbit Anul trecut am vandut o masina DACIA 1310, dar cumparatorul neavand bani de treanscriere, am facut doar un contract de vanzare-cumparare de mana, semnat de ... (vezi toată discuția)
Am si eu o problema si nu stiu cum ar trebui să procedez prin ... Eduard2628 Eduard2628 Am si eu o problema si nu stiu cum ar trebui să procedez Prin Ianuarie 2021 am achiziționat o mașină și după vreo 3 saptamani am avut ghinionul să fac ... (vezi toată discuția)