avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am si eu o problema si nu stiu cum ar trebui să ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am si eu o problema si nu stiu cum ar trebui să procedez Prin ...

Am si eu o problema si nu stiu cum ar trebui să procedez
Prin Ianuarie 2021 am achiziționat o mașină și după vreo 3 saptamani am avut ghinionul să fac accident cu mașina, polițiști care au fost mi au reținut certificatul de înmatriculare și doresc să radiez masina ca nu se mai poate repara, am umblat am scos actele necesare pentru radiere dar faza e că nu am putut să o radiez din cauza ca nu am certificatul de înmatriculare, eu sunt din județul iași iar masina cu care am avut incidentul neplacut era trecuta pe judetul Suceava, nu am mai apucat să o inmatriculez ca sa intampla nefericirea
Acuma întrebarea mea este cum sa fac sa o radiez, cei de la Imatriculari nu prea au vrut sa ma îndrume cu ce ar trebui să fac
Cel mai recent răspuns: Eduard2628 , utilizator 13:01, 15 Octombrie 2021
Va trebuie o procura speciala autentificata la notar, de la cel care e trecut in certificatul de inmatriculare.
[ link extern ]
Deci de la cine am luat masina să îmi faca procura să pot ridica certificatul de inmatriculare din județul Suceava ca după să o pot radia să înțeleg, nuu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina doar cu cartea? riscuri?buna ziua! problema mea consta in faptul ca am vandut o masina ... Valentin217 Valentin217 Buna ziua! Problema mea consta in faptul ca am vandut o masina unei persoane si nu am apucat sa fac actele pentru ca a fost in exact cu o zi inainte de starea ... (vezi toată discuția)
Masina luata de la intermediar Bogdan97 Bogdan97 Salut. Am cumparat o masina de la un intermediar acum vreo 2 luni , eu nestiind ce va urma...Dar sa trec la subiectul principal... Intermediarul nu era ... (vezi toată discuția)
Radiere auto fara acte vanzare - cumparare appolodor appolodor stie cineva cum pot radia de la fisc un autoturism pe care l-am instrainat unuei persoane pe care nu o mai gasesc si nici nu ma cauta si nici nu stiu cum se ... (vezi toată discuția)