avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... INDEMNIZATIE SOMAJ
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

INDEMNIZATIE SOMAJ

Buna ziua

Am o intrebare, firma la care lucrez momentan se desfiinteaza in consecinta voi fi nevoita sa plec in somaj. Am lucrat 4 ani aici ,conform datelor pe care le stiam eu , as avea dreptul la 9 luni , pentru a primi aceasta indemnizatie, insa stiu ca de anul trecut parca, perioada s-a marit cu 3 luni, mai este valabil acest lucru .... ? Pentru ca daca e asa, as primi 12 luni, deci un an... S-au s-a revenit anul acesta?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:57, 10 Februarie 2010
1. OUG 28/2009, care prelungea perioada de somaj cu 3 luni, nu mai este valabila si in 2010.
2. Guvernul a promis ca vine in luna februarie cu un alt act normativ similar si pentru 2010. Il asteptam!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare Jolanda Jolanda Somajul meu a inceput 2009. 16 februarie,si s-a terminat 2010. 16 februarie.Am avut vechime de 2 ani de lucru.M-as interesa daca am dreptul de 3 luni de ... (vezi toată discuția)
Se prelungeste oug 28/2099 sau se emite alta? stoica69 stoica69 De la 1 februarie premierul Boc a anuntat ca s-a adoptat un act normativ prin care s-a reglementat somajul tehnic pt.2010. Stie cineva daca este alt act ... (vezi toată discuția)
Prelungirea somajului andrei_2010 andrei_2010 daca am avut dreptul la somaj 6 luni si cele 6 luni au trcut, la o vechime de 2 ani in campul muncii mai am dreptul la o prelungire a somajului??? (vezi toată discuția)