avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general JUSTIFICARE CHELTUIELI
Discuție deschisă în Contabilitate în general

JUSTIFICARE CHELTUIELI

Am sold in 461 si prin chelt care imi vin as dori sa mai scad soldul si vreau sa stiu cum este mai corect:
5311=461
542=5311
401=542
sau pot sa fac direct 401=461 si daca da ,trebuie sa atasez ceva la bonul fiscal,adica gen decont?

Alte discuții în legătură

Inregistrare papetarie si alte mat.consumabile deutz deutz Pentru aprovizionarile de papetarie si alte mat.cons. gen : dosare, hartie copiator, nir-uri, registre casa, role casa marcat..etc) mai trebuie facut NIR sau ... (vezi toată discuția)
Achitare facturi prin card bancar adriana_ramona adriana_ramona Daca se achita facturi prin cardul bancar aferent contului curent al firmei cum este corect a se inregistra : 581=5121, 5311=581, 401=5311; sau direct ... (vezi toată discuția)
Sold casa violetaanna violetaanna Buna ziua, Fiind la inceput si recunosc ca ,mai am multe de invatat ,am intrat pe acest site ,pe care stiu ca ,sunt profesionisti si mereu am avut suport,de ... (vezi toată discuția)