avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Fiul meu a pierdut dovadă retinerii talonului din ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Fiul meu a pierdut dovadă retinerii talonului din motive unor ...

Fiul meu a pierdut dovadă retinerii talonului din motive unor probleme tehnice. Cum pot face rost de ea pentru a remedia problema că fără ea nu mă pot prezenta la rar

Alte discuții în legătură

Am cumpărat o mașină fără talon,doar cu dovada și anexa ... Szilagyi1983 Szilagyi1983 Am cumpărat o mașină fără talon,doar cu dovada și anexa că sau făcut toate remedierile. Mașina a fost vândută de proprietar către x ,care nu a ... (vezi toată discuția)
Talon suspendat [fara numar pe fata (pierdut)] mozavictor mozavictor Am fost oprit de un echipaj de politie la intersectia Simeria-Hateg . Dupa ce agentul s-a prezentat am intrebat \"Motivul Opririi ?\" raspunsul a fost \"nici ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto RazvanLinux RazvanLinux Buna ziua, am cumparat o masina recent acu 2 saptamani, am facut contract vanzare/cumparare mi-am dat proprietarul fiscalu, am adaugat masina la fiscal am ... (vezi toată discuția)