avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Care sunt procedurile pentru a intra în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Care sunt procedurile pentru a intra în posesia ...

Bună ziua.
Care sunt procedurile pentru a intra în posesia cheltuielilor de judecată în urma unui proces cu statul?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 14:01, 22 Ianuarie 2025
Hotărârea e definitivă și include cheltuielile de judecată?
Da,este definitiva și cu cheltuieli de judecata

adriandimitriu a scris:

Hotărârea e definitivă și include cheltuielile de judecată?

Legalizați hotărârea la instanță și notificați partea (autoritatea care a reprezentat statul in instanță) sa plătească. Pentru mai multă precizie, puteți solicita acest lucru unui avocat.
Specificați termenul de achitare (daca există în hotărâre, daca nu scrieți să zicem 2 săptămâni), contul, etc. Dacă plata nu se face, luați legătura cu un executor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita drepturi salariale Noname2011 Noname2011 Am dat in judecata o firma ptr nerespectarea drepturilor salariale. Dupa prima infatisare la proces mi-am recapatat drepturile salariale insa am cerut si ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata dumiel dumiel buna ziua , Am castigat un proces ,hotararea este definitiva. S-a stabilit ca trebuie sa primesc cheltuieli de judecata. Care este procedura ,ce trebuie ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli judecata de la stat sorinflorentin2106 sorinflorentin2106 Buna ziua, Dupa un proces intentat statului roman justitia a hotarat ca paratul respectiv statul roman sa-mi plateasca cheltuielele de judecata. Ce ... (vezi toată discuția)