avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recuperare cheltuieli judecata de la stat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recuperare cheltuieli judecata de la stat

Buna ziua,
Dupa un proces intentat statului roman justitia a hotarat ca paratul respectiv statul roman sa-mi plateasca cheltuielele de judecata.
Ce proceduri trebuiesc urmate pentru a intra in posesia acestor bani.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: sorinflorentin2106 , utilizator 09:47, 24 Iulie 2014
Notificare si in cazul in care nu se conformeaza va adresati unui executor judecatoresc.Nu va speriati statul poate bfi executat era mai complicat daca aveati de recuperat de la un srl care nu avea decat 200 ron capital social sau de la o persoana fizica care nu avea bunuri ce puteau fi executate.
Ce indemna unde si cum se face notificarea? Va rog frumos sa-mi spuneti.

Multumesc anticipat
Solicitati in scris prin av/executor judecatoresc institutiei obligate la plata cheltuielilor de judecata sa va achite sumele respective sau va adresati direct unui executor judec care va pune sentinta in executare.
Multumesc pentru raspuns.

O zi placuta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in ce termen legal primesc banii înapoi,respectiv ... Carmenstratone Carmenstratone Buna ziua! In ce termen legal primesc banii înapoi,respectiv cheltuielile de judecată, onorariu avocat,xerocopierea dosarului,taxa te timbru judiciar? Va ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o hotarare judecatoreasca ramasa definitiva prin ... Mihai2022 Mihai2022 Buna ziua! Am o hotarare judecatoreasca ramasa definitiva prin care angajatorul trebuie sa imi plateasca cheltuielile de judecata. Pot sa le solicit eu fara ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva si irevocabila investita CABINET DE AVOCAT - MEDIATOR CABINET DE AVOCAT - MEDIATOR Am hotararea definitiva si irevocabila investita cu titul executor, nu vreau sa apelez la executor. Incheierea obliga paratii sa lase in deplina proprietate ... (vezi toată discuția)