avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua! Am o hotarare judecatoreasca ramasa ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua! Am o hotarare judecatoreasca ramasa definitiva prin ...

Buna ziua!
Am o hotarare judecatoreasca ramasa definitiva prin care angajatorul trebuie sa imi plateasca cheltuielile de judecata. Pot sa le solicit eu fara sa mai apelez la
Avocat?? Exista vreun formular ceva ce trebuie trimis catre dep juridic al angajatorului?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 11:55, 21 Februarie 2022
Formulati o notificare iar apoi daca nu se conformează apelati la un executor judecatoresc.Nu exista modele obligatorii i concepeti cum considerati dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare cheltuieli judecata de la stat sorinflorentin2106 sorinflorentin2106 Buna ziua, Dupa un proces intentat statului roman justitia a hotarat ca paratul respectiv statul roman sa-mi plateasca cheltuielele de judecata. Ce ... (vezi toată discuția)
Am nevoie un model de cerere pentru recuperarea unor cheltuieli de judecata mentionate intr-o hotarare judecatoreasca definitiva monicameleru monicameleru Am avut un proces cu o institutie publica ,am castigat procesul. Se specifica in hotarare ca trebuie sa mi se plateasca cheltuielile de judecata .Hotararea ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii - caracterul hotararilor judecatoresti have have Bună ziua. Mă poate ajuta cineva cu un răspuns? Am o hotărâre judecătorească favorabilă, nedefinitivă (s-a declarat apel, dar nu s-a judecat) pe ... (vezi toată discuția)