avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am nevoie un model de cerere pentru recuperarea unor ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am nevoie un model de cerere pentru recuperarea unor cheltuieli de judecata mentionate intr-o hotarare judecatoreasca definitiva

Am avut un proces cu o institutie publica ,am castigat procesul. Se specifica in hotarare ca trebuie sa mi se plateasca cheltuielile de judecata .Hotararea este definitiva.Imi trebuie un model de cerere prin care sa le transmit si copia hotararii ramase definitiva si prin care sa le solicit plata cheltuielilor de judecata.Ma puteti ajuta?
Hotararea se comunica ambelor parti din proces, deci si ei au primit hotararea respectiva.

Probabil ca se fac "ca ploua" :)))

Incercati cu un telefon, cu o discutie amiabila... daca nu merge: atunci trebuie sa-i notificati si apoi poprire pe conturi/bunuri pana la recuperarea sumei... evident va trebui sa apelati la avocat... executor... pentru a da forta juridica actelor respective.

Singur nu puteti institui poprirea si nici notificarea trimisa de dvs. nu are valoare juridica.

imi puteti da un model de notificare?
Notificarea se intocmeste, se semneaza si se stampileaza de catre nu avocat sau executor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o problema cu un birou de executori judecatoresti ... Techa Techa Buna ziua, Am o problema cu un birou de executori judecatoresti legat de un dosar de executare pentru un card de credit. Am vazut ca sunteti ... (vezi toată discuția)
Executare silita oana_cristia oana_cristia In urma unui proces civil, o persoana a fost obligata s[ pl[teasca cheltuieli de judecata in cunatum de 4100 ron. Executorul judecatoresc trimite notificare ... (vezi toată discuția)
Porpire pe cont de la executor judecatoresc ostaciuc ostaciuc Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: Am avut un proces in care am chemat in instanta firma de administrare si asociatia de proprietari. Am ... (vezi toată discuția)