avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie! Buna ziua! Am nascut in data de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie! Buna ziua! Am nascut in data de 21.04.2023, ...

Stimulent de insertie!
Buna ziua! Am nascut in data de 21.04.2023, pe 12.06.2023 am bagat dosarul de indemnizatie, cand ar trebui sa imi reiau activitatea pentru a beneficia de stimulentul de insertie? Si cand ar trebui sa bag dosarul pentru acesta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:17, 22 Ianuarie 2025
Puteti depune actele pentru stimulent inainte de a face copilul 1 an si 11 luni , daca tatal inceplineste conditiile prevazute de lege pentru a beneficia de indemnizatia CCC.
Tatal indeplineste conditiile dar nu isi ia luna tatalui. Eu nu stiam sigur daca trebuie sa ma intorc la servici la 1 an si 10 luni sau la 1 an si 11 luni ale copilului, si la ce interval de timp dupa ce am inceput lucrul trebuie sa depun dosarul

Cornel Vasile a scris:

Puteti depune actele pentru stimulent inainte de a face copilul 1 an si 11 luni , daca tatal inceplineste conditiile prevazute de lege pentru a beneficia de indemnizatia CCC.

La 1 an si 11 luni trebuie sa reveniti la locul de munca ... Stimulentul se acorda începând cu ziua următoare celei în care persoana îndreptățită realizează venituri supuse impozitului pe venit de natura celor prevăzute la art. 3 alin. (1) din OUG 111/2010 dacă cererea este depusă în termen de 30 de zile lucrătoare de la această dată

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie deealoveady deealoveady Buna ziua! Daca dupa concediul post-natal vreau sa ma intorc la munca beneficiez de stimulentul de reinsertie sau trebuie sa-mi iau CCC mai intai. Unde se ... (vezi toată discuția)
Ccc Monica21 Monica21 Urmeaza sa nasc luna aceasta si sunt detasata de aproape 2 ani la o institutie. As vrea sa ma intorc cat mai repede la munca insa societatea la care sunt ... (vezi toată discuția)
Ccc obligatoriu pentru tata o luna ramiha ramiha Buna ziua, am si eu nevoie de un raspuns din partea dvs. Dupa nastere vreau sa intru in CCC pentru an. Am inteles ca pentru copiii nascuti dupa 1 martie ... (vezi toată discuția)