avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit clădire nerezidentială ,proprietar persoană ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit clădire nerezidentială ,proprietar persoană fizică, sediu SRL suspendat,pe cale de a fi radiat.

In cazul suspendării sau radierii SRL-ului , dacă nu se mai desfășoară nici un fel de activitate în clădire, impozitul pe clădire se plătește integral sau există o altă regulă?!
Mulțumesc.
Ultima modificare: Marți, 21 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Srl -> pfa rpsetzer rpsetzer Cu ceva timp in urma mi-am deschis un SRL. Am ajuns la concluzia ca un PFA ar fi fost mai potrivit. Din ce am citit pe acest forum, am inteles ca nu exista o ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate firma cu mijloace fixe tiana_30 tiana_30 Buna ziua, am imobile cumparate pe firma, as dori sa suspend activitatea pentru 2 ani, cum se procedeaza cu impozitul pe cladire, care se plateste totusi ca ... (vezi toată discuția)
Sediu srl in cazul in care am sediul unui srl la domiciliu (cod ... Mz11 Mz11 SEDIU SRL In cazul in care am sediul unui SRL la domiciliu (cod caen 49...) cu activitate transport persoane (excursii, curse turistice internationale), ... (vezi toată discuția)