avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Buna ziua , am si eu o intrebare, mai exact vreau sa ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Buna ziua , am si eu o intrebare, mai exact vreau sa stiu daca ...

Buna ziua , am si eu o intrebare, mai exact vreau sa stiu daca pot primi o pedeapsa cu suspendare.
In iulie 2023 am fost prins furand din auchan, am platit produsele ulterior, dar plangerea a continuat, in ianuarie 2024 am fost testat la volan pentru droguri, si am iesit pozitiv, doar ca nu consumasem si eram sub un tratament antidependenta pentru care aveam reteta de la medic. Iar in noiembrie 2024 am condus cu permisul suspendat si am facut un accident fara victime

Alte discuții în legătură

Am fost prins in trafic de un echipaj de sectie cu tratamentul ... ducati1200 ducati1200 Am fost prins in trafic de un echipaj de sectie cu tratamentul meu de metadona am reteta,am fost dus la Udriste unde am iesit pozitiv la Drugtest si la urma ... (vezi toată discuția)
Buna seara , am fost testat cu drugtest si mia ieșit metanfetamina ... Moha Mohamed Moha Mohamed Buna seara , Am fost testat cu Drugtest si mia ieșit metanfetamina pozitiv eu nu am consumat metanfetamina am consumat o pastila cu bzo Alprozam la inml mia ... (vezi toată discuția)
Accident andreyutzu22 andreyutzu22 Am si eu o problema...am patit in octombrie un accident...o tamponare intr-un parapet....nu au fost victime...problema este ca eram sub influenta ... (vezi toată discuția)