avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recomandare de la ultimul loc de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recomandare de la ultimul loc de munca

X-(
v-aş ruga, dacă are cineva, să postaţi un model mai general de scrisoare de recomandare....
am nevoie urgent!!!!!!!!!! sunt în criză de timp, am crezut că o să-mi dea de la fostul servici, dar mi-au spus sec să o concep eu şi ei mi-o semnează....... şi eu habar n-am
am găsit câte ceva pe net dar nu prea m-au mulţumit, vreau ceva mai general

vă mulţumesc anticipat!!!!!!!!! şi aştept.............:O:((

Alte discuții în legătură

Scrisoare de recomandare lalanec lalanec Sal :(( am mare nevoie.... urgent!!!!!!!! de un model credibil de scrisoare de recomandare....... Nu mi-au dat de la ultimul loc de muncă........ mi-au spus ... (vezi toată discuția)
Refuzul de a preda actele orsaia2006 orsaia2006 Va aduc in dezbatere urmatoarea speta la care am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns; In luna ianuarie al anului curent a avut loc Adunarea Generala a unei ... (vezi toată discuția)
model cerere partaj locuinta ro_red_rosu ro_red_rosu Am divortat si am vandut apartamentul obtinut in timpul casatoriei, ma intereseaza un model de partaj, adica de impartire a banilor obtinuti din vanzarea ... (vezi toată discuția)