avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... scrisoare de recomandare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

scrisoare de recomandare

Sal :(( am mare nevoie.... urgent!!!!!!!! de un model credibil de scrisoare de recomandare.......
Nu mi-au dat de la ultimul loc de muncă........ mi-au spus să o concep eu şi ei doar mi-o semnează şi am nevoie cît mai urgent pentru un nou dosar....
please.........
Cel mai recent răspuns: lorelayold76 , utilizator 16:40, 10 Februarie 2010
Scrisoare de recomandare

Referinţe privind competenţele doamnei ......................................., asistent executiv, interesată să candideze pentru postul de inginer de vânzări, oferit spre ocupare de către ................................................. .

Stimată Doamnă ..............................,

La solicitarea dumneavoastră, în calitate de consultant pentru dezvoltarea carierei profesionale, doresc să fac următoarele aprecieri în legătură cu personalitatea şi competenţele doamnei ........................................... :

• Extrovertită, echilibrată din punct de vedere emoţional, poate evolua sistematic în carieră dacă beneficiază de un climat de stabilitate şi siguranţă adecvat.
• Este capabilă să-şi consolideze prin efort individual succesele obţinute, chiar şi într-o atmosferă concurenţială, dacă se poate baza pe reguli clare şi pe un sistem de evaluare echitabil şi eficient.
• Îşi disciplinează în mod raţional mecanismele de gândire şi de interrelaţionare, dovedind discernământ în gestionarea situaţiilor de criză.
• Responsabilă şi serioasă, are capacitatea de a se implica dinamic în proiectele de anvergură pe care le consideră provocări constructive, asumându-şi riscuri calculate şi bazându-se pe informaţii verificate, care şi-au dovedit aplicabilitatea în mediul investigat.
• Experienţa acumulată ca asistent executiv o ajută să aibă percepţii corecte privind obiectivele organizaţionale şi modalităţile concrete de îndeplinire a acestora.

Cu cele mai bune sentimente,

................................................
Consultant Data: ..................

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recomandare de la ultimul loc de munca lalanec lalanec X-( v-aş ruga, dacă are cineva, să postaţi un model mai general de scrisoare de recomandare.... am nevoie urgent!!!!!!!!!! sunt în criză de timp, am ... (vezi toată discuția)
Recomandarea de la ultimul loc de munca ContSters67895 ContSters67895 Buna seara .Va rog sa-mi comunicati si mie ce alternative pot avea in legatura cu problema urmatoare : Ultimul meu contract individual de munca a incetat in ... (vezi toată discuția)
Doresc un model "recomandare" iulia39 iulia39 Buna ziua.Am lucrat casiera la un restaurant catering si acum optez pentru un post de contabila si imi cere o recomandare de la ultimul loc de munca. Seful ... (vezi toată discuția)