avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara am și eu nevoie de un sfat dacă mă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara am și eu nevoie de un sfat dacă mă puteți ajuta ...

Bună seara am și eu nevoie de un sfat dacă mă puteți ajuta ! Tatăl meu are in spatele casei un teren unde aș vrea să îmi fac o locuință . Locul este pe numele lu bunicul meu care este decedat și nu vrea tata și sora lui care sunt moștenitori sa facă succesiunea . Există vreo posibilitate să fac vreun contract sau ceva la notar sa nu ma trezesc că la o supărare mă dă afară din curte ?

Alte discuții în legătură

Cedare mostenire Iosua Iosua Tata si matusa mea imi pot ceda partea de teren la un notar contra unei sume de bani? Terenul si casa este pe numele strabunicului meu. (vezi toată discuția)
Mostenire nedezbatuta dupa 22 de ani cosgab9 cosgab9 Buna ziua. Dupa 22 de ani de la moarte ambilor parinti a tatalui meu, nu am dezbatut mostenirea pe o locuinta + teren. Sunt in total 4 frati care ar avea ... (vezi toată discuția)
Antecontract nerecunoscut de un mostenitor Buna ziua tuturor ! Am rugamintea de a ma ajuta cu un sfat competent.. parintii nostrii (suntem patru surori)au construit in 1962 o casa pe un teren primit ... (vezi toată discuția)