avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Firma platitoare TVA facturare fara TVA? Bună seara. ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Firma platitoare TVA facturare fara TVA? Bună seara. Momentan ...

Firma platitoare TVA facturare fara TVA?
Bună seara. Momentan sunt neplătitor de TVA ( prestez servicii scutite de TVA prin lege - tehnică dentară )
Doresc să știu dacă este legal să trec la plătitor de TVA ( chair dacă sunt scutit) și să facturez dinții fără TVA medicilor colaboratori și alte produse comerciale ( exemplu materiale ) cu TVA? Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns! Apreciez
P.s dacă nu am fost clar puteți întreba să elucidăm acest mister..
Ultima modificare: Marți, 21 Ianuarie 2025
Neplatitortvamedical, utilizator

Alte discuții în legătură

Cota tva aplicabila vanzarii aparatelor dentare (brackets) sorimoldovan sorimoldovan Buna ziua, Am primit opinii diferite, inclusiv de la finante, privind posibilitatea aplicarii cotei de TVA de 9% la vanzarea de aparate dentare (brackets). ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare si inscriere in colegiul medicilor dentisti medicstomatolog18 medicstomatolog18 Buna seara, Sunt medic dentist din anul 2014. Doresc sa ma inscriu in CMDR si vin cu rugamintea sa analizati cazul meu. Lucrez ca reprezentant medical ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit platit de 2 ori? laurmed laurmed Buna seara la toata lumea, as dori daca se poate un raspuns pe care greu l-am cam primit la problema cu impozitul pe venit..........ce face un cabinet ... (vezi toată discuția)