avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara. Sora mea are doi copii născuți în ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara. Sora mea are doi copii născuți în Italia, acum ...

Buna seara. Sora mea are doi copii născuți în Italia, acum doi ani a revenit în țară cu copiii și a intentat divorț de soț...proces încă pe rol. Luna aceasta i-a dat procura de vacanta pana pe 25 sotului pentru a merge în Italia. Întrebarea mea este... Poate sa nu ii mai aducă copii având în vedere că ei sunt născuți în Italia? Îl favorizează statul italian in acest lucru? La ultimul proces sa stabilit costdia la tata până în februarie când ar trebui să aibă celălalt proces. Daca da, ce ar fi de făcut pentru al obliga sa aducă copii in Romania? Sper că am fost destul de explicită. Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Divort cetateni straini colella colella Buna ziua, sunt casatorita cu un cetatean italian din 1994,am depus actele de separare in italia din 2001,am avut domiciliu comun doar in italia,am facut ... (vezi toată discuția)
Partenerul meu nu își dă acordul ca eu să vin în vacanță cu copiii din italia. ce putem face? Gabriela G1011 Gabriela G1011 Eu si cei doi copii ai mei ne aflam in Italia, iar partenerul meu nu isi da acordul ca eu sa pot veni in vizita (2 saptamani) in Romania impreuna cu copiii. ... (vezi toată discuția)
Custodia minorilor Trandafirul Trandafirul Bună ziua, sunt o româncă căsătorită acum 8 ani în România cu un român, avem doi copii mici care s-au născut în Italia pentru că am trăit acolo 10 ... (vezi toată discuția)