avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sunt fosta sportiva cu contract de activitate sportiva ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sunt fosta sportiva cu contract de activitate sportiva in urma căreia incasam ...

Sunt fosta sportiva cu contract de activitate sportiva in urma căruia incasam 8.000 ron.
Recent am verificat la cnpp contributiile clubului si venitum declarat. Venitul declarat fiind 6.000 ron.
Intrebarea mea este : daca doresc sa intru in concediu de crestere copil, cum mi se calculeaza banii?
Multumesc frumos pentru orice ajutor
Ultima modificare: Miercuri, 22 Ianuarie 2025
Adina.1995., utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:21, 22 Ianuarie 2025
Pe baza veniturilor nete incasate in cele 12 luni eligibile pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie crestere copil 2016 simonadunareanu simonadunareanu buna ziua! cum se calculeaza indemnizatia crestere copil in cazul in care 5 luni am fost in concediu crestere copil 1200 ron si ultimele 7 luni cu salariu ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru ambii parinti darieionela darieionela Buna ziua. Urmeaza sa intru in concediu crestere copil din luna august 2016 si as vrea sa stiu daca dupa 5 luni de concediu pentru mama poate sa beneficieze ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si crestere copil pfa Sacharisa Sacharisa Pentru PFA: 1) Daca pentru cele 12 luni de calculare a concediului de maternitate, 6 luni am fost PFA si 6 luni nu am avut venit pana la nastere, mai ... (vezi toată discuția)