avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA factura OSS
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA factura OSS

Societatea noastra este platitoare de TVA in Romania si a achizitionat servicii electronice de la OpenAI LLC inregistrata cu TVA in sistem EU OSS VAT EU372041333. Factura este emisa cu TVA 19%. Cum se inregistreaza TVA-ul in contabilitate si cum se declara in declaratiile 300,394,390 pentru societatea din Romania? multumesc.

Alte discuții în legătură

Tva oss factura openai laura.florescu laura.florescu Societatea noastra este platitoare de TVA in Romania si a achizitionat servicii electronice de la OpenAI LLC inregistrata cu TVA in sistem EU OSS VAT ... (vezi toată discuția)
Am achizitionat un telefon mobil. carlaradu carlaradu Buna ziua, am achizitionat un telefon mobil de pe emag al carui partener este o firm adin Cipru cu cod valid tva intracomunitar. Factura a fost emisa si ... (vezi toată discuția)
Ce plati am la o firma paltitoare de tva, comert cu "skinuri "? PaZz__72 PaZz__72 Buna ziua , am o firma paltitoare de tva si ma ocup de un comert cu \"skinuri \" dintr un joc video COMERT DIGITAL , pentru a cumpara si a vinde ma folosesc de ... (vezi toată discuția)