avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL înființat in 2024, platitor de impozit pe ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL înființat in 2024, platitor de impozit pe profit, mai poate ...

SRL înființat in 2024, platitor de impozit pe profit, mai poate trece la regim microîntreprinde daca angajeaza?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Pot trece firma de la impozit pe profit la microîntreprindere în 2025? elias555 elias555 Bună ziua, Am o firmă înființată în august 2024, care desfășoară activități conform codului CAEN 6201 (Realizarea soft-ului la comandă). Cifra ... (vezi toată discuția)
Dacă nu pot trece la microîntreprindere, ce alte opțiuni există pentru a reduce povara fiscală? elias555 elias555 Bună ziua, Am o firmă înființată în august 2024, care desfășoară activități conform codului CAEN 6201 (Realizarea soft-ului la comandă). Cifra ... (vezi toată discuția)
Am o dilema care e la limita legii sau legea nu o acopera. goby1986 goby1986 Buna ziua! Am o dilema care e la limita legii sau legea nu o acopera. Am un srl infiintat in 29 dec 2023(la ONRC) care a fost inregistrata la ANAF abia in 03 ... (vezi toată discuția)