avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 269 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua , Poate cineva sa imi spuna daca intre anii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua , Poate cineva sa imi spuna daca intre anii 1982-1985 ...

Buna ziua ,
Poate cineva sa imi spuna daca intre anii 1982-1985 se platea indemnizatie de conducere pntru sef birou la o intreprindere de stat , peste salariul de incadrare , pe clase de salarizare conform legii salarizarii ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:18, 26 Ianuarie 2025
Indemnizația de conducere se stabilea diferențiat, pe ramuri sau activități, după mărimea unității și complexitatea sarcinilor, in acea perioada.
multumesc !
in CM nu este inscrisa indemnizatia de conducere . Este inscris salariul si clasa de salarizare .
Intreprinderea Judeteana de Legume-Fructe , ramura agricultura.
In carnetul de munca se consemna retributia tarifara de incadrare si alte drepturi ce se includ in aceasta.

In speta, trebuie sa obtineti o adeverinta cu perioda si cuantumul indemnizatiei de conducere primita la acel angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu tarifar, salariu de încadrare, salariu de bază anca.miron anca.miron În contextul legislației actuale privind salarizarea personalului bugetar care sunt definițiile pentru salariul tarifar, salariul de încadrare și salariul ... (vezi toată discuția)
Pensionare cu mentiuni diferite in carnetul de munca vs. „fluturas”!? gaby_germ gaby_germ Buna ziua. Sunt in perioada pregatirii dosarului pentru Pensie la limita de varsta. Am niste neclaritatati si doresc sa le inteleg cu ajutorul acestei ... (vezi toată discuția)
Cum se poate contesta inregistrarea din cartea de munca daca ... ion + ion + Cum se poate contesta inregistrarea din Cartea de Munca daca nu corespunde cu realitatea? E vorba despre faptul ca in Cartea de Munca o perioada apreciabila ... (vezi toată discuția)