avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua , Poate cineva sa imi spuna daca intre anii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua , Poate cineva sa imi spuna daca intre anii 1982-1985 ...

Buna ziua ,
Poate cineva sa imi spuna daca intre anii 1982-1985 se platea indemnizatie de conducere pntru sef birou la o intreprindere de stat , peste salariul de incadrare , pe clase de salarizare conform legii salarizarii ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:52, 22 Ianuarie 2025
Indemnizația de conducere se stabilea diferențiat, pe ramuri sau activități, după mărimea unității și complexitatea sarcinilor, in acea perioada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare functionar public de conducere elenacapricorn elenacapricorn A mai aflat cineva,ceva despre promovarea sau salarizarea functionrilor publici cu functie de conducere? Cazul meu: -functionar public de conducere-sef ... (vezi toată discuția)
Salarizare functie de standardele ocupationale corespunzatoare ocupatiei respective ContSters257414 ContSters257414 CONTRACT COLECTIV DE MUNCÃ nr. 42/01 din 11 februarie 2010 la nivelul Ramurii Comerţ pe anul 2010 [i]ART. 39 (1) Se stabilesc următorii ... (vezi toată discuția)
Functie de executie cu indemnizatie de conducere alexoiu alexoiu Solicit o parere avizata cu privire la urmatoarea situatie: inainte de aplicarea legii de salarizare unice, o persoana a fost incadrata pe o functie de ... (vezi toată discuția)