avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Actualizare CAEN secundar rev3
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Actualizare CAEN secundar rev3

Buna ziua!
doresc actualizarea codurilor caen secundare. Care este formularea corecta in AGA, daca unele coduris ecundare le elimin, altele le pastrez dar introduc si coduri noi. Deci completare nu e, ca unele dispar, modificare? reformulare? Mentionez ca cel principal ramane neschimbat conform rev 3 si activitatii desfasurate.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: vladmaria04 , utilizator 18:39, 27 Ianuarie 2025
modificarea obiectului de activitate (completare, extindere, reformulare, precizare domeniu şi activitate principală, schimbarea domeniului şi activităţii principale) ...
Multumesc pentru raspuns! Maine depun actele. Sunt curioasa daca ONRC are alta abordare la cate schimbari se fac zilnic in minunatul sistem.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare suciu_diana suciu_diana Buna ziua, care sunt pasii de urmat pentru completarea actului constitutiv, al unui SRL, cu mai multe coduri CAEN si inregistrarea acestuia la Reg Com? ... (vezi toată discuția)
Schelele metalice- Cristina.P Cristina.P Am si eu cateva intrebari referitor la codul caen. As vrea sa stiu vanzarea si inchirierea de schele metalice in ce cod se incadreaza ? Din pacate doamnele de ... (vezi toată discuția)
Documente si informatii utile ref. caen rev.2 2AS 2AS Pentru toti cei interesati, am postat la adresele de mai jos (sper sa functioneze!): cateva documente pe care le-am identificat eu pe Internet si pe care le ... (vezi toată discuția)