avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua, Am facut o declaratie pe proprie raspundere ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua, Am facut o declaratie pe proprie raspundere la notar ...

Buna ziua,

Am facut o declaratie pe proprie raspundere la notar in care am spus ca o anumita cladire aflata in proprietatea mea a fost ridicata in anul 1965 cu o suprafata de 68mp.

Ulterior am reusit sa fac rost de un releveu de la acea vreme si am constatat ca aceasta a avut 45mp. Imi pot anula declaratia?

Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 15:23, 23 Ianuarie 2025
Buna ziua, puteti da o noua declaratie care sa o rectifice pe prima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare impozit cladire ContSters257326 ContSters257326 buna ziua, Am o intrebare legata de recalcularea impozitului pe cladiri/teren. in 2011 am cerut un certificat fiscal de la DGITL, fiindu-mi necesar pentru ... (vezi toată discuția)
Necesita rectificare carte funciara ori a titlului de proprietar? VicGeo VicGeo In urma decesului tatalui, am constatat ca actul de proprietare pentru casa si gradina a fost emis de primarie pe numele mostenitorilor bunicii, desi exista o ... (vezi toată discuția)
Anulare autorizatie constructie stefanita_puya stefanita_puya Buna ziua, Apelez la dumneavoastra in legatura cu o problema pe care o am. Deocamdata sunt plecat din tara si cand ma intorc o sa incerc sa iau legatura cu ... (vezi toată discuția)