avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună numele meu este Mihai a-și dori o informație ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună numele meu este Mihai a-și dori o informație unde ma ...

Bună numele meu este Mihai a-și dori o informație unde ma pot interesa dacă șefu meu a obținut bani de la asigurarea de sănătate și dacă îmi plătește contribuțiile la stat va rog un răspuns

Alte discuții în legătură

Plata c a s retroactiv ivanov cristina ivanov cristina Buna ziua As dori un raspuns la urmatoarea intrebare.Trebuie sa platesc CAS in cazul meu , in anul 2003 am infiintat PFA am platit la stat toate taxele dar la ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? doina bacanu doina bacanu Buna ziua As dori daca se poate o informatie. Am o verisoara care a ramas insarcinata acum 4 luni ,dar a intrerupt serviciul deoarece s-a simtit rau si nu ... (vezi toată discuția)
Sunt obligat sa platesc asigurari sociale chiar daca nu vreau si nici nu ma intereseaza pensia de stat? jimistyle jimistyle Sunt persoana fizica autorizata si prestez niste servicii, as vrea sa stiu clar daca sunt obligat sa platesc la fondul public de pensii ! Precizez ca platesc ... (vezi toată discuția)