avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Dacă închid PFA în februarie 2025, cu 0 venit, mai ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Dacă închid PFA în februarie 2025, cu 0 venit, mai plătesc ...

Dacă închid PFA în februarie 2025, cu 0 venit, mai plătesc sănătatea pe 1 an??

Alte discuții în legătură

Pfa 6202 și sistemul real: taxe 2024 valentin471 valentin471 Vă salut cu respect. Sunt un tânăr de 20 de ani care deține un PFA cu cod CAEN 6202. Conform noului Proiect de Ordin, codul meu CAEN nu va mai face parte ... (vezi toată discuția)
Calcul impozit pfa-norma de venit alexandrabozga alexandrabozga Buna ziua! Am o situatie complexa: Pfa deschis in februarie 2019 cu norma de venit, urmeaza nastere la începutul lunii martie 2020. Daca suspend pfa-ul in ... (vezi toată discuția)
Radiere pfa dupa primirea deciziei de impunere. cflorin24 cflorin24 Pentru PFA, impozitare sistem real, am depus deja decl. 200 pentru venit realizat in anul 2013. Am inteles ca baza pentru calculul impozitului privind plati ... (vezi toată discuția)