avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sunt nascut pe 11.01.1962.Am lucrat 29 de ani,din care ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sunt nascut pe 11.01.1962.Am lucrat 29 de ani,din care 9 ani ...

Sunt nascut pe 11.01.1962.Am lucrat 29 de ani,din care 9 ani in grupa a doua. Sunt in concediu medicat de 12 ani. Cand ma pot pensiona anticipat. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 09:50, 23 Ianuarie 2025
Nu puteti fi in concediu medical de 12 ani . Nu cumva sunteti in pensie de invaliditate ?
Nu putetin trece la pensie anticipata deoarece nu indepliniti conditia de stagiu complet contributiv de 35 ani.
Pentru d-voastra ramane doar - limita de varstya la 65 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grupa munca ciubotarudan ciubotarudan Pentru 13 ani si 7 luni lucrati in gr. 2 de munca, la impliniriea varstei de pensionare se adauga ceva . Mentionez ca sunt barbat ,nascut pe20.06.1954 , in ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie? anla2 anla2 Buna ziua. Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare pentru cineva apropiat cu urmatoarele date: Barbat- nascut ... (vezi toată discuția)
Vârsta de pensionare MoraruLM MoraruLM Buna ziua, Pentru un barbat nascut in data de 04.04.1960 care a lucrat pana in prezent 32 ani si 3 luni plus 2 luni platit contributia la pensie si are in ... (vezi toată discuția)