Buna ziua!
Coloana de scurgere de la chiuveta si wc trece prin ap meu( toate ap sunt in aceeasi situatie,blocul fiind vechi si asa a fost construit),eu fiind la parter ,teava care vine de la ap de sus s-a fisurat,fiind coloana comuna,cine trebuie s-o repare?,vecinul mi-a zis ca atata timp cat nu e la el in ap defectiunea ,nu-l intereseaza.Daca nu o repar risc sa ma pomenesc cu mizeria in casa,ar mai fi varianta sa o blochez pur si simplu,in cazul in care nu ajungem la un acord
Este ca in faza cu drobulde sare....
Daca aveti as. prop. mergeti acolo si discutati. Trebuie inlocuita complet , macar portiunea pe care banuiti ca poate ceda. Sunt cheltuieli comune la care trebuie sa contribuie toti proprietarii deserviti de acea conducta.
"Proprietarii deserviti " se rezuma la 1,,acele tevi la care am facut referire,nu-mi servesc cu nimic,sunt doar la mine in baie si este scurgerea de la ap de deasupra,adica ies din plafon si intra in coloana principala,,nu-mi servesc nici mie nici altcuiva,doar celui de deasupra mea,care nu vrea sa inteleaga spunandu-mi ca daca nu sunt la el in ap nu-l intereseaza
Aveti asociatie de proprietari?
Chiar nu inteleg. In toate blocurile , pe fiecare tronson de apartamente, din constructie este prevazuta , macar cate o conducta de 120 mm, care colecteaza apele uzate, inclusiv "buda".
Asadar acea conducta. repet, deserveste toate apartamentele de sus pana jos.
Ei, daca nu va intelegeti, mergeri la Dedeman cu un instalator, achizitionati 3 m de conducta, o inlocuiti pe ce-a pe care o banuiti ca este mai subreda si scapati de obsesie.
Ce trebuie sa fac?
amk1243
Vecinul de la etajul superior a inlocuit teava de scurgere de la bucatarie.
Au trecut 7 luni si in urma lucrarii efectuate sus, la mine au aparut pete de ... (vezi toată discuția)