avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Detin un PFA si as vrea sa mai adaug un cod caen
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Detin un PFA si as vrea sa mai adaug un cod caen

Buna ziua!
Detin un PFA si as vrea sa mai adaug un cod caen,mai exact 4791 pentru a lua marfa de pe china,turcia sau alte tari si sa o vand pe Emag.
1.Ce trebuie sa fac din punct de vedere legal pentru a nu avea probleme cu ANAF.
2.Daca mai trebuie sa mai adaug alte coduri CAEN pe langa codul CAEN 4791
3.Ce trebuie sa fac din punct de vedere al TVA-ului ,deoarece in momentul de fata nu sunt platitor TVA
Ultima modificare: Joi, 23 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Inregistrare pfa ca platitor de tva portocala142002 portocala142002 Doresc sa ma inregistrez la finante ca platitor de tva..eu doresc sa-mi fac un PFA...vreau sa fac achizitii intracomunitare...sa aduc marfa din UE...si asi ... (vezi toată discuția)
Import pe pfa - acte necesare Ambrosios Ambrosios Buna ziua! Am un PFA cu codul caen 4791. Va rog sa ma ajutati deoarece nu am gasit nicaieri prea multe informatii concrete si caut de multa vreme. As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Eu vând jucăriile și hainele copilului in principal după ce nu le mai folosește. Lexy Mika Lexy Mika Bună ziua! Va rog frumos sa ma ajutați și pe mine cu un răspuns. Eu vând jucăriile și hainele copilului in principal după ce nu le mai folosește. Am ... (vezi toată discuția)