avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi

Mâine, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Import pe PFA - acte necesare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Import pe PFA - acte necesare

Buna ziua! Am un PFA cu codul caen 4791. Va rog sa ma ajutati deoarece nu am gasit nicaieri prea multe informatii concrete si caut de multa vreme. As vrea sa import obiecte de incaltaminte din China si sa le vand aici. Prima mea intrebare este,atunci cand voi da comanda o pun pe numele PFAului dar cu ce acte ma duc sa ridic marfa la vama? Dupa ce voi avea marfa, adaosul comercial trebuie declarat undeva?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ambrosios , utilizator 15:21, 26 Mai 2014
Va rog putin ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cod caen este pentru vanzarea unui produs inscriptionat de o terta firma? AndreiDuta AndreiDuta Buna ziua, Pe scurt, iau din china niste lucruri, le trimit la o firma din Romania sa le inscriptioneze, apoi le vand pe internet. Imi mai trebuie alt cod ... (vezi toată discuția)
Eu vând jucăriile și hainele copilului in principal după ce nu le mai folosește. Lexy Mika Lexy Mika Bună ziua! Va rog frumos sa ma ajutați și pe mine cu un răspuns. Eu vând jucăriile și hainele copilului in principal după ce nu le mai folosește. Am ... (vezi toată discuția)
Import pe pfa din china... dark2peudar dark2peudar vreau sa-mi un PFA si sa import din china accesorii de telefoane. De ce am nevoie? Coletele daca sunt trimise pe EMS de unde se ridica? tot de posta vamala ? ... (vezi toată discuția)