avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Bună ziua, Vă rog să mă ajutați cu problem? Vreau ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Bună ziua, Vă rog să mă ajutați cu problem? Vreau sa închid ...

Bună ziua,
Vă rog să mă ajutați cu problem?
Vreau sa închid firma, din cauza datoriilor.
Cum să procedez? Ce pași trebuie făcuți.
Există o cale judecătorească. Ce trebuie sa fac?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:00, 23 Ianuarie 2025
cel mai simplu e sa va angajati un avocat specializat. daca nu, trebuie mai intai sa cititi legea 85/2014, ca sa identificati in care din situatiile prevazute va aflati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa închid firma din cauza datoriilor. Avadrian Avadrian Bună ziua, Vă rog să mă ajutați cu o problema? Vreau sa închid firma din cauza datoriilor. Cum să procedez? Ce pași trebuie făcuți. Există o ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorii restantieri ovi47 ovi47 Buna ziua, Doresc sa va intreb daca este legal sa apelem la firme de recuperare pentru a recupera datoriile pe care restantierii le au la cotele de ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma 2 asociati - dizolvare/lichidare/radiere CRISTIAN N-I CRISTIAN N-I INCHIDERE FIRMA 2 ASOCIATI - DIZOLVARE/LICHIDARE/RADIERE Buna ziua, V-as fi recunoscator daca ma puteti ajuta, sa ma indrumati cu ce demersuri (acte, ... (vezi toată discuția)