avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale INCHIDERE FIRMA 2 ASOCIATI - ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

INCHIDERE FIRMA 2 ASOCIATI - DIZOLVARE/LICHIDARE/RADIERE

INCHIDERE FIRMA 2 ASOCIATI - DIZOLVARE/LICHIDARE/RADIERE
Buna ziua,
V-as fi recunoscator daca ma puteti ajuta, sa ma indrumati cu ce demersuri (acte, hotarari AGA,taxe, certificate, s.a.m.d..) trebuie sa fac sa inchid firma infiintata in 2019 si fara activitate din martie 2020, dupa ce a inceput pandemia !
Ca o completare la rugamintea de mai sus, am inteles ca sunt doua etape ale inchiderii firmei, dar din ce am aflat informatiile sunt contradictorii si nu prea ma ajuta, neavand baza si un exemplu de la inceputul procedurii de inchidere a firmei si pana la sfarsit, fac precizarea ca, firma a prestat activitate pana in 2020, nu a fost pe profit, utilajele pe care le foloseam am reusit sa le vand, datorii salarii angajati, anaf, ditl si alti terti creditori nu sunt, cum sa procedez mai departe ?!
Va multumesc anticipat !
Ultima modificare: Luni, 18 Aprilie 2022
CRISTIAN N-I, utilizator
Cel mai recent răspuns: CRISTIAN N-I , utilizator 19:17, 23 Aprilie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
radierea oricărui fel de firma e un proces anevoios si de durata, contrar aparentelor. e de preferat sa angajați un avocat specializat.
Cunosc faptul ca este aneveios si de durata, tocmai deaceea voiam sa aflu mai multe cu privire la acest proces de a radia o firma, urmand ca, din urma informatiilor primite sa procedez eu singur sau sa apelez la un avocat !
Multumesc si sarbatori luminate !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma in lichidare doina62 doina62 Incerc sa inchid o firma care a fost deschisa in anul 2003 si a avut activitate doar 4 luni in 2004.Acum mi se cere un bilant de inchidere.Exista un formular ... (vezi toată discuția)
Inchidere srl-d andreicts andreicts Buna ziua, Mi-au expirat cei 3 ani de SRL-D. Normal acum sint obligat sa trec la SRL, dar pe mine ma bate gandul sa inchid firma. Care ar fi procedurile: pot ... (vezi toată discuția)
Cum se poate inchide o firma julijuli julijuli Buna ziua, Pentru a inchide o firma, daca nu am inteles gresit, pasii care trebuie facuti sunt disolvare, lichidare si radiere. Lichidarea, am inteles ca ... (vezi toată discuția)