avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua In situatia in care ti se umbla in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua In situatia in care ti se umbla in calculatorul de ...

Buna ziua
In situatia in care ti se umbla in calculatorul de serviciu si ti se scot documente din el, indiferent ca sunt personalae sau de serviciu, ce poti face?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:12, 26 Ianuarie 2025
Doar sa sesizati conducerea cu privire la aceste aspecte.
Doar atât? Conducerea știe . Mai departe ce pot face?

Cornel Vasile a scris:

Doar sa sesizati conducerea cu privire la aceste aspecte.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Altceva ce doriti sa faceti? poate o plangere penala.
Ultima modificare: Duminică, 26 Ianuarie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz in serviciu si violarea corespondentei ContSters241137 ContSters241137 Buna ziua. Situatia mea este urmatoarea: acum 6 luni sefa mea a fost deranjata de faptul ca pe perioada concediului ei, eu mi-am neglijat sarcinile de ... (vezi toată discuția)
Sesizare bnr + tragerea la raspundere a unei banci care mi a distrus imaginea de firma serioasa Matrixw Matrixw Buna ziua. Va rog sa imi spuneti unde trebuie sa depun o sesizare catre BNR cu privire la o banca \"cu care lucrez\" care a avut tupeul sa afirme atat verbal ... (vezi toată discuția)
Plangere penala otaroiu otaroiu In cat timp pot depune o plangere penala pt. abuz in serviciu contra intereselor persoanei si cum se calculeaza , daca am depus o cerere catre o institutie in ... (vezi toată discuția)