avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Neplată sultă, demarare executare silită.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Neplată sultă, demarare executare silită.

Nu am putut plati sulta av.parti adverse mi-a trimis o notificare inainte de sarbatori cu somația ca să plătesc in trei zile dacă nu demarează procedura de executare silită nu amreusit să dau de el la telefon nu mi-a raspuns asa ca am cerut ajutorul unui avocat care mi-a facut o notificare la notificarea primita in care ceream aminarea plati in ianuarie nu nea raspuns nici ca da nici că nu este de acord a trecut timp si saptamina asta am reușit să vorbesc cu el și mi-a spus ca deja a demarat procedura de executare silită și o sa primesc de la executor detalii, la ce să ma astept?
Ultima modificare: Joi, 23 Ianuarie 2025
tudor_u2, utilizator
Cel mai recent răspuns: tudor_u2 , utilizator 19:28, 29 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La executare silita, la ce altceva?
Platiti și dacă va somează executorul, trimiteți dovada platii.
Dacă va treziți cu conturile poprire, va trebui sa faceți contestatie la executare.
Aș plăti dar nu pot ca banca zice ca nu poate să încaseze cash pentru că nu are casierie unde aș putea plăti cu bani jos. este vorba de 95000 lei.nu am cont bancar.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
faceti-va cont. sau apelati la un executor sa ii consemneze la cec .
Vă mulțumesc

gi-jane2 a scris:

Și cine radiază ipoteca din OCPI? iar declarația de la persoana implicata cum o obțin? daca nu am declarația de la el că s-a primit bani și nu mai are pretenții.

tudor_u2 a scris:

Vă mulțumesc

gi-jane2 a scris:

Alte discuții în legătură

Referitor la executorii judecatoresti Marin Sorin Marin Sorin Buna ziua, va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema cu un executor judecatoresc. In luna iulie 2011 instanta in urma unui partaj a decis ca eu sa ... (vezi toată discuția)
Partea care pierde plateste. cum ? ContSters60781 ContSters60781 Buna ziua, In cazul in care am castig de cauza in procesul in care sunt implicata acum si partea adversa este obligata la plata cheltuielilor de judecata ... (vezi toată discuția)
Licitatie executare silita in timp ce se judeca contestatia cheltuielilor de executare MateiLaurian MateiLaurian Va salut! Am avut proces de partaj cu fosta sotie in urma caruia instanta a decis cu titlu executoriu ca am avut de platit o suma de bani. Fosta sotie nu a ... (vezi toată discuția)