Nu pentru că refuză orice comunicare si-a luat un avocat si nici acesta nu a vrut sa comunice probabil ca i sa dat numărul meu de telefon si avocatul nu mi-a răspuns la telefon am încercat de vreo două ori si am renunțat, avocatul care m-a reprezentat in instanță m-a lăsat baltă am contactat un alt avocat ca să iau legătura ca de la avocat la avocat mia luat bani 500 de lei pentru i face o notificare la notificare trimisa ca m-a execută silit dacă nu plătesc in 3 zile ceva imposibil, mia trimis un cont in care sa plătesc dar nu funcționează așa, dau banul îmi iau declarația că ș-a primit bani și nu mai are alte pretenții, deci in concluzie avocatul meu i-a trimis un mail si gata, l-am contactat să întreb cum stă situația a devenit irascibil mia zis de ce nu iau contact cu persoana in cauză că mia sugerat să fac asta, eu îi povestisem situația dinainte in concluzie mia zis ca nu are nici un răspuns de la partea adversă atunci eu i-am cerut să îmi trimită o copie după notificarea pe care a trimis-o ca să mai încerc să iau legătura cu avocatul advers din nou mi sa părut irascibilă cu toate că dacă mi-ai luat 500 lei sa mă reprezinți trebuia sa îmi trimită o copie fără să o cer eu, în fine am sunat avocatul advers săptămâna trecută in sfârșit mi-a răspuns dar nu a vrut sa asculte nimic, mia spus ca a demarat procedura de executare silită. Deci am fost trădat de doi avocați, am făcut ceva cercetări și mi-am dat seama de ce au făcut-o nu am să va spun aici păstrez asta pentru mine, va spun doar atât, corupție.
Am nevoie de sfaturi vă rog, nu îmi place nedreptatea așa că insist a face dreptate.
gi-jane2 a scris:
nu puteti comunica cu persoana ?