avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua, am și eu o întrebare, vreau să mă ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua, am și eu o întrebare, vreau să mă căsătoresc,și doresc să rămân pe numele meu ...

vreau să mă căsătoresc,și doresc să rămân pe numele meu de familie, este necesar să-mi schimb buletinul după căsătorie?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:56, 24 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu va schimbati numele , nu este nevoie de schimbarea actului de identitate.
poate va schimbati domiciliul si atunci trebuie. Daca nu schimbati datele din buletin, nu este nevoie de schimbare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere facultate adinamiia adinamiia buna ziua vreau sa ma inscriu la o facultate si am o intrebare eu oficial sunt divortata desi locuiesc impreuna cu sotul si suntem impreuna inca ... (vezi toată discuția)
Schimbare de nume in acte - dupa casatoria cu un cetatean german petro_lore petro_lore buna, in august ma casatoresc in germania cu cetatean german; as dori sa stiu ce acte trebuie schimbate dupa casatorie(in urma schimbarii numelui) si cat ... (vezi toată discuția)
Schimbare acte in urma divortului andytes andytes Buna ziua. In primul rand bine v-am gasit. Am o intrebare legata de modalitatea de schimbare a actelor in urma divortului. Situatia mea este urmatoarea: ... (vezi toată discuția)