avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua.O hotărâre judecătorească irevocabila ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua.O hotărâre judecătorească irevocabila privind ...

Bună ziua.O hotărâre judecătorească irevocabila privind o reconstituire drept de proprietate asupra unui amplasament determinat prin raport de expertiza topo judiciara nu este pusa în aplicare de către Comisia de fond funciar..Motivul,un titlu de proprietate emis altei persoane, înaintea pronunțării deciziei mele lnstanta de judecata cunoștea acest aspect în momentul pronunțării hotărârii judecătorești irevocabile. Care este calea de urmat???
Cel mai recent răspuns: Ion Sperlea , utilizator 12:38, 6 Februarie 2025
instanta cunostea in sensul ca acel titlu este mentionat in hotarare? ce a dispus instanta in legatura cu acest lucru? daca exprimarile sunt neclare contactati un avocat fiindca s-ar putea sa fie nevoie sa cereti anularea titlului
Instanta nu a luat în considerare acest act,al terțului.Titlul terțului a fost menționat,prezentat în instanta de către Comisia locală de fond funciar care a fost pârât în proces.

În cazul prezentat,titlul de proprietate al terțului ar fi caduc?
Ultima modificare: Vineri, 31 Ianuarie 2025
trandafir2, moderator
În cazul prezentat,titlul de proprietate al terțului ar fi caduc?
E o hotărâre judecătorească definitiva, în contradictoriu cu instituțiile statului,un drept câștigat,protejat de CEDO!!!
O opinie juridica?
Complicat??

{ mesaje conexate de moderator }
Ultima modificare: Vineri, 31 Ianuarie 2025
trandafir2, moderator
Opinie juridica fara a se vedea dosarul in fata si fara a cunoaste detalii, nu se poate emite.
„Care este calea de urmat???” Pai, calea este sa puneti in executare hotararea definitiva.
Apoi, in functie de situatie mai sunt si altele. In genul acesta de speta va trebuie avocat.
Presupun ca aveti sau ati avut avocat acolo. Daca da, vorbiti cu dansul (cunoaste dosarul)
Daca nu, cautati unul. Dar repet, nu se poate emite parere fara a se vedea dosarul,
Mulțumesc frumos. Am pus în discuție numai problema caducitatii.Dada actul anterior emis terțului a devenit caduc.

Alte discuții în legătură

Constatarea nulitatii unui contract justinn justinn Buna ziua, la data de 30 noiembrie 2006 am chemat in judecata pe numitul x, pentru constatarea nulitatii partiale a titlului de proprietate pentru o suprafata ... (vezi toată discuția)
Necesita rectificare carte funciara ori a titlului de proprietar? VicGeo VicGeo In urma decesului tatalui, am constatat ca actul de proprietare pentru casa si gradina a fost emis de primarie pe numele mostenitorilor bunicii, desi exista o ... (vezi toată discuția)