avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Prestari servicii spectacole
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Prestari servicii spectacole

Buna ziua,
va rog sa mi spuneti ce impozite trebuie sa plateasca o asociatie care realizeaza venituri din prestari servicii culturale.Nu are angajati,nici TVA.
Cum pot beneficia membrii asociatiei de veniturile realizate?
Multumesc anticipat,

Alte discuții în legătură

Grup de interes economic constituit in baza legii 161/2003. l.cruceanu l.cruceanu Buna ziua, Un grup de interes economic constituit in baza legii 161/2003 are 3 membri fondatori, societati comerciale cu capital autohton platitoare de TVA si ... (vezi toată discuția)
Evidenta contabila la asociatia de parinti marcu40 marcu40 Buna ziua Va rog sa ma lamuriti in cateva aspecte legate de activitatea asociatiei de parinti 1.daca asociatia are mai putin de 100 membri,contabilitatea ... (vezi toată discuția)
Contributii administrator asociatie natty1954natty1954 natty1954natty1954 buna ziua, am contract civil cu o asociatie de proprietari 1h/saptamana salar brut 150 lei as dori sa stiu daca activitatea este considerata dependenta s-au ... (vezi toată discuția)