avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... După primirea deciziei de Recurs ,în situația că ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

După primirea deciziei de Recurs ,în situația că am depus ...

După primirea deciziei de Recurs ,în situația că am depus Contestatie în anulare mai sunt obligat să depun cererii de revizuire a fondului si apelului la o lunăde la Recurs sau sunt premature până primirea hotărarii privind contestația în anulare, iar revizuirea se depune în 30 de zile de la primire?

Alte discuții în legătură

Anularea deciziei de concediere crystina-76 crystina-76 Sunt in litigiu cu societatea unde am lucrat din martie 2011- pe motiv de concediere abuziva. Am obtinut la tribunal o hotarare definiteva prin care instanta ... (vezi toată discuția)
Care este calea de atac împotriva unei hotãrâri pronunþate într-un litigiu de muncã? rosiorilor rosiorilor Intr-un litigiu de munca privind contestatie la o decizie de concediere care a fost intridusa la tribunal, hotarirea tribunalului este supusa apelului sau ... (vezi toată discuția)
Care este taxa timbru judiciar pentru recurs la hot.dizolvare srl pentru nededepunere in termen a situatiei financiare mobelta mobelta In procesul de fond nu m-am putut prezenta la termenul fixat si,desi situatia financiara a fost depusa inainte cu 25 zile, prin hotararea pronuntata s-a ... (vezi toată discuția)