avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1329 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am nevoie de un contabil pentru o companie nouă. Am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am nevoie de un contabil pentru o companie nouă. Am nevoie de ...

Am nevoie de un contabil pentru o companie nouă. Am nevoie de un preț bun pentru că lucrul va începe după 1 lună. și nu avem un angajat în acest moment. multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:21, 25 Ianuarie 2025
Forumul Avocatnet este dedicat discuţiilor pe teme juridice, fiscale și de afaceri.

Pe Forum nu se pot face recomandari, puteti alege unul din lista de mai jos si contacta
www.avocatnet.ro/Contabil-di...

sau

de aici
[ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Ianuarie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colaborare contabil - a1* ecatalin ecatalin Buna ziua, Pot gasi un contabil cu care sa colaborez in Bucuresti sau Iasi, firma va presta servicii si in Germania, folosim formularul (A1) si dorim o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, caut un avocat specializat in dreptul muncii si drept ... StoicaIonut StoicaIonut Buna ziua, Caut un avocat specializat in dreptul muncii si drept comercial. (vezi toată discuția)