avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Colaborare Contabil - A1*
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Colaborare Contabil - A1*

Buna ziua,
Pot gasi un contabil cu care sa colaborez in Bucuresti sau Iasi, firma va presta servicii si in Germania, folosim formularul (A1) si dorim o colaborare cu un contabil familiarizat cu astfel de societati.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 15:34, 21 Ianuarie 2022
Buna ziua,
Din pacate pe forum nu se pot face recomandari asa ca... puteti alege alege dvs. pe cineva din lista de mai jos si contacta
www.avocatnet.ro/Contabil-di...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un contabil pentru o companie nouă. am nevoie de ... Gajendra Gajendra Am nevoie de un contabil pentru o companie nouă. Am nevoie de un preț bun pentru că lucrul va începe după 1 lună. și nu avem un angajat în acest ... (vezi toată discuția)
Uzupaciune. bună ziua! mă interesează un avocat din bucurești cu care ... ANTON Mihaica ANTON Mihaica Uzupaciune. Bună ziua! Mă interesează un avocat din București cu care să mă consult în privința unui imobil pentru dobândirea dreptului de ... (vezi toată discuția)
Firma din romania- vreau sa desfasor legal activitate in strainatate marinar marinar Buna ziua, am o firma de constructii care-si desfasoara activitatea din 2005, fara datorii la stat, fara alte probleme. As vrea sa intru pe piata ... (vezi toată discuția)