avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Unde pot găsi arhiva Combinatului Siderurgic ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Unde pot găsi arhiva Combinatului Siderurgic Hunedoara?

Unde pot găsi arhiva Combinatului Siderurgic Hunedoara,asi vrea sa scot sporurile .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:51, 25 Ianuarie 2025
SC SIDERMET SA
Denumiri anterioare: AGROMEC BAIA DE CRIS; VICTORIA CALAN; COMBINATUL SIDERURGIC HUNEDOARA

Operatorul economic (sediu): SC ARCHIVIT SRL (Popesti Leordeni, DN-CB nr. 261, Judet Ilfov)

Anii Extremi: 1952-2007

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta sporuri dosar pensionare crisan_ms crisan_ms Buna ziua! In perioada 1988-1996 am fost angajat la SIDERCA S.A. Călărași. Perioada lucrată este mentionată în Carnetul de Muncă ca fiind încadrată ... (vezi toată discuția)
Buna seara! vin catre voi in speranta ca reusesc sa aduc putina ... Ana-Maria1515 Ana-Maria1515 Buna seara! Vin catre voi in speranta ca reusesc sa aduc putina lumina in cazul tatalui meu. El a lucrat intre 1987 si 1992 la \"Statiunea pentru mecanizarea ... (vezi toată discuția)
Schela de foraj bucuresti - necesar adeverinta 61dan 61dan buna ziua. sunt in situatia in care am nevoie de adeverinta pentru dosarul de pensionare pentru perioada lucrata in anul 1983 la Schela de Foraj Bucuresti. Am ... (vezi toată discuția)