avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reprezentantul legal al unei Asociatii Familiale fara ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reprezentantul legal al unei Asociatii Familiale fara activitate ...

Reprezentantul legal al unei Asociatii Familiale fara activitate din 2007, a concesionat in 2001 spatiu pentru activitati comerciale pe 49 ani. Acum ar dori sa transfere concesiunea fiului / norei sale. Cum se poate realiza acest lucru?

Alte discuții în legătură

Cumparare teren concesionat radooqu radooqu Detin un teren concesionat (apartinand primariei) inca din anul 2000. In ce masura pot cumpara acest teren? Imi permite legea sa fac acest lucru si daca da sub ... (vezi toată discuția)
Concesionare spatii comune, in speta uscator asdalma asdalma As dori sa stiu in ce consta concesionarea unui spatiu comun, in speta uscator, conform Legii 170/2010, ce implicatii, indatoriri si obligatii exista in acest ... (vezi toată discuția)
Concesionare boxa Videodek Videodek As vrea sa concesionez o boxa la parterul blocului, am acceptul a 90 la suta din locatari si al asociatiei de proprietari. As vrea sa stiu ce act se incheie ... (vezi toată discuția)