avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. O carte de munca lasata de un angajat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. O carte de munca lasata de un angajat (care a plecat ...

Bună ziua. O carte de munca lasata de un angajat (care a plecat in strainatate) la o firma care a intrat in insolventa in 2009, de unde se poate recupera? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:58, 25 Ianuarie 2025
De la cei care detin arhiva acelei unitati sau poate intreba la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare carte de munca sau verificarea datelor inregistrate in aceasta ViorelUng ViorelUng Buna seara. Am si eu o nelamurire in legatura cu cartea de munca. Cum o pot recupera sau cum pot afla ceea ce s-a operat in aceasta? Ultimul loc de munca a ... (vezi toată discuția)
Carnet de munca gresit completat de itm mihaialbert mihaialbert Se mai poate corecta carnetul de munca, dupa ce a fost scanat si prelucrat de casa de pensii? Cei de la ITM nu mi-au completat corect datele de la majorarile ... (vezi toată discuția)
Completarea cartii de munca florina 82 florina 82 Am fost angajata pe perioada determinata ca si profesor suplinitor calificat,intre 01.09 2008-31.08.2009 (mentionez ca anii anteriori am lucrat tot asa ,deci ... (vezi toată discuția)