avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschid salon de mani Pedi cu srl micro
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschid salon de mani Pedi cu srl micro

Bună ziua. Deschid salon de mani Pedi cu srl micro. Fata pe care vreau să o iau nu poate fi angajată. Am nevoie de ajutor cum e mai bine de făcut: să-și facă PFA și să îi fac contract de închiriere sau contract de colaborare direct pe persoană fizică? Ea o să aibă colțul ei, materialele ei, încasările și programările și le face ea. Doar cheltuielile cu apa/curent/gaz și clienții o să fie la comun..
mulțumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:49, 26 Ianuarie 2025
E mai bine sa-si faca PFA, daca nu poate fi angajata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate deveni un casier pfa? laurageorgescu laurageorgescu sunt cosmetician pfa si am un apartament care l am facut salon de cosmetica ..pot angalja o casiera tot pfa sau in ce fel o pot angaja? daca lucreaza mama mea ... (vezi toată discuția)
Srl, salon infrumusetare, dorim sa facem contracte de colaborare pentru personal Curiosul2020 Curiosul2020 Buna ziua! Firma noua infiintata SRL, salon infrumusetare, dorim sa facem contracte de colaborare pentru personal. Contracte colaborare sau contracte ... (vezi toată discuția)
Ii sau srl micro? fanick fanick Buna ziua, Sunt manichiurista si as dori sa lucrez la domiciliu pentru mine.Care credeti ca ar fi cea mai buna forma fiscala in cazul meu in care dupa ... (vezi toată discuția)